Elbistan Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Telefon : 3444120227
Belgegeçer : .
WEB https://elbistanram.meb.k12.tr
Adres : Köprübaşı Mah. Ceyhan Cami Sok. No 23, Giriş ve 1. Kat, Elbistan / KAHRAMANMARAŞ
VİZYON : Rehberlik ve Psikolojik danışma Hizmetleri ile Özel Eğitim hizmetlerinde kalite yolculuğuna ara vermeden Elbistan, Afşin, Ekinözü ve Nurhak’ta en üst düzeyde hizmetlerden faydalanmalarını sağlayarak ilimizde ve ülkemizde Rehberlik ve Araştırma Merkezleri içerisinde öncü ve lider olmaktır
MİSYON : Sürekli gelişen günümüz dünyasında eğitimin ayrılmaz bir parçası olan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Hizmetleri ve özel Eğitim Hizmetlerini başta Elbistan İlçemiz olmak üzere Afşin, Ekinözü ve Nurhak ilçelerinde de etkin hale getirip kaliteyi arttırarak eğitim sistemleri içerisinde etkin hale getirip kaliteyi arttırarak; çağdaş,kendini gerçekleştirmiş ve verimli insan profili hedefini yakalamak için bu hizmetlerden öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte hitap edilen tüm bölge halkının en üst seviyede faydalanmasını sağlamaktır.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :
Saatler :
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : MERKEZE MİNİBÜSLERLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : ELBİSTAN
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İLÇEYE 3 KM İLE 160 KM UZAKLIKTA